Office manager met HR-affiniteit en -ervaring

Hortimare BV is de betrouwbare, duurzame leverancier van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de zeewierindustrie op Internationaal niveau. De zeewierboeren die bij ons hun zaailingen afnemen, cultiveren hun zeewier en leveren hun oogst uit aan diverse industrieën zoals de voedsel- en diervoederindustrie of andere industrieën die grondstoffen uit zeewier verwerken. Hortimare onderscheidt zich door het voeren van een onderzoeksprogramma met als doel het veredelen en vermeerderen van diverse soorten zeewier met hun eigen unieke voordelen en toepassingsdoeleinden voor diverse teeltomstandigheden en geschikt voor specifieke industrieën. Het team van Hortimare telt momenteel 15 personen en de organisatie bevindt zich in een snel groeiende markt.

Hortimare is per direct op zoek naar een spontane, ervaren, Nederlands- en Engels sprekende:

Office manager met HR-affiniteit en -ervaring (0.8 fte)

Jouw positie in de organisatie: 

Het zwaartepunt ligt op het vlak van office management; denk hierbij aan de algemene communicatie intern- en extern (veelal in de Engelse taal), logistieke zaken zoals het boeken van reizen en opsturen van pakketten, notuleren, agendabeheer, administratieve werkzaamheden voor projecten, verzekeringen, ICT-vraagstukken etc.

Naast deze officewerkzaamheden vormen HR-werkzaamheden een belangrijke taak: deze bestaan uit diverse administratieve handelingen alsook uit het voeren van ontwikkelingsgesprekken, het signaleren van aandachtspunten op het gebied van samenwerking en het bewaken van het welzijn van de teamleden. Je werkt nauw samen met alle collega’s en rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Jouw profiel: 

De ideale kandidaat voldoet aan de volgende criteria: 

  • Accuraat, stressbestendig, dienstverlenende instelling en een hands-on mentaliteit
  • Coaching-capaciteiten
  • Sterk in het plannen en organiseren van het eigen werk
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse – en Engelse taal in woord en geschrift
  • In het bezit van minimaal een HBO diploma of aantoonbare ervaring op HBO werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring in HR- en office management
  • In het bezit van rijbewijs B

Ons aanbod: 

Hortimare biedt je een uitdagende functie in een duurzame organisatie in een groeiende, duurzame Internationale markt. Het salaris is overeenkomstig met jouw opleidingsniveau en ervaring. Daarnaast biedt Hortimare een collectieve pensioensregeling, 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband (naar rato bij parttime dienstverband) en bieden we een sport- of fietsregeling aan. Bij Hortimare maak je deel uit van een dynamisch team waar ook ruimte is voor het organiseren van (sportieve) activiteiten.

Aanvullende informatie: 

Voor nadere details over deze functie of onze organisatie kun je contact opnemen met de Sales/Marketing en HR Manager Mw. Petra Steenhoek of de Algemeen Directeur Dhr. Haik van Exel; te bereiken gedurende kantooruren (maandag t/m vrijdag 09.00 uur – 17.00 uur). Contact gegevens vind je terug op www.hortimare.com/contact.

Sollicitaties:

Teneinde te solliciteren naar deze functie stuur je je CV en motivatiebrief uiterlijk 15 september 2021 per e-mail naar hrm@hortimare.com. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 38.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.