Office manager met HR-affiniteit en -ervaring

Hortimare BV is de betrouwbare, duurzame leverancier van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de zeewierindustrie op Internationaal niveau. De zeewierboeren die bij ons hun zaailingen afnemen, cultiveren hun zeewier en leveren hun oogst uit aan diverse industrieën zoals de voedsel- en diervoederindustrie of andere industrieën die grondstoffen uit zeewier verwerken. Hortimare onderscheidt zich door het voeren van een onderzoeksprogramma met als doel het veredelen en vermeerderen van diverse soorten zeewier met hun eigen unieke voordelen en toepassingsdoeleinden voor diverse teeltomstandigheden en geschikt voor specifieke industrieën. Het team van Hortimare telt momenteel 14 personen en de organisatie bevindt zich in een snel groeiende markt.

Hortimare is per direct op zoek naar een spontane, ervaren, Nederlands en Engels sprekende:

Office manager met HR-affiniteit en -ervaring (0.8 fte)

Jouw positie in de organisatie: 

Als Office Manager ben je verantwoordelijk voor alle backoffice activiteiten zoals het opnemen van de telefoon, het zorgen voor de e-mail- en postverdeling en -afhandeling en het ontvangen/te woord staan van bezoekers en leveranciers. Voor directie en diverse collega’s verzorg je een deel van het agendabeheer en werk je notulen van vergaderingen en andere administratieve documenten uit. Het betreft hier met name documenten in de Engelse taal en dus is een gedegen kennis van het Engels essentieel.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de verzekeringen-portefeuille, het bewaken van diverse subsidiebudgetten (zoals WBSO), het inrichten van software-toegang en oplossen van ICT-vraagstukken, het opstellen van licht juridische documenten zoals NDA’s, voorraadbeheer, bestellingen en het boeken van reizen. Ook het verzorgen van uitgaande post en pakketten behoort tot jouw taak. Daarnaast heb je een belangrijke rol met betrekking tot alle facilitaire vraagstukken; je signaleert gebreken, bewaakt deadlines van noodzakelijk onderhoud en stemt dit af met de leveranciers.  

Naast deze officewerkzaamheden, bestaat je werkpakket uit diverse HR-werkzaamheden zoals recruitment, opstellen van contracten, doorgeven van mutaties aan de salarisadministrateur, bijhouden van personeelsdossiers en vakantiekaarten alsmede de werkkostenregeling, verzuimregistratie en -begeleiding, beoordeling- en evaluatiegesprekken (samen met de Algemeen Directeur), signaleren van problemen en ontwikkelingsgebieden en het organiseren van teamevenementen. Je werkt nauw samen met alle collega’s en rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Jouw profiel: 

De ideale kandidaat voldoet aan de volgende criteria: 

  • Accuraat, stressbestendig, dienstverlenende instelling en een hands-on mentaliteit
  • Coaching-capaciteiten
  • Sterk in het plannen en organiseren van het eigen werk
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse – en Engelse taal in woord en geschrift
  • In het bezit van minimaal een HBO diploma
  • Relevante werkervaring in HR- en office management
  • In het bezit van rijbewijs B

Ons aanbod: 

Hortimare biedt je een uitdagende functie in een duurzame organisatie in een groeiende, duurzame Internationale markt. Het salaris is overeenkomstig met jouw opleidingsniveau en ervaring. Daarnaast biedt Hortimare een collectieve pensioensregeling, 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband (naar rato bij parttime dienstverband) en bieden we een sport- of fietsregeling aan. Bij Hortimare maak je deel uit van een dynamisch team waar ook ruimte is voor het organiseren van (sportieve) activiteiten.

Aanvullende informatie: 

Voor nadere details over deze functie of onze organisatie kun je contact opnemen met de Sales/Marketing en P&O Manager Mw. Petra Steenhoek of de Algemeen Directeur Dhr. Haik van Exel; te bereiken gedurende kantooruren (maandag t/m vrijdag 09.00 uur – 17.00 uur). Contact gegevens vind je terug op www.hortimare.com/contact.

Sollicitaties:

Teneinde te solliciteren naar deze functie stuur je je CV en motivatiebrief uiterlijk 15 augustus 2021

per e-mail naar hrm@hortimare.com. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 34.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.